За нас

"КАРЕЛА" ЕООД притежава лиценз за туристическа агентска дейност № PK -01-7028.
 
Може да ползвате нашите услуги, независимо къде се намирате. Не е необходимо задължително да посетите офиса ни, може да получите всичко необходимо и по имейл/ електронна поща, както и да платите в брой или по банков път.
Екипът ни е готов винаги да отговори с информация, разяснения и предложения на всяко индивидуално ваше запитване. Може да ни пишете или да ни се обадите.

Дружеството ни е регистриран администратор на лични данни с идентификационен № 35007, в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни. Личните данни (като ЕГН, адрес, имена, телефон, имейл и други) се събират, съхраняват и използват за да се извърши услугата, свързана с вашето пътуване. Те могат да бъдат предоставени на трети лица във връзка с вашите резервации (като застрахователни компании, авиокомпании, хотели и други, също администратори на лични данни).  
Новини
19 Декември 2019 г.
Започнаха ранните записвания за почивки и екскурзии 2020 година!...
23 Януари 2018 г.
От 2018 година във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса. Тя се заплаща лично от туристите на място в хотела. За различните кате...
07 Декември 2016 г.
Бихме искали да Ви информираме, че от 09.01.2017г., всички редовни полети на авиокомпания „България Ер“ ще се изпълняват от Терминал 2 на ле...